RIJD ELEKTRISCH MET SILENCE

Ontdek de innovatieve wereld van Silence, waar elektrische voertuigen samenkomen met ongeƫvenaarde kwaliteit en gebruiksgemak. Onze selectie omvat scooters, motorscooters en citycars (45 km/u en 90 km/u) die perfect passen bij jouw dagelijkse woon-werkverkeer.

Wat Silence echt uniek maakt, is de uitneembare batterij. Net als een trolley kun je deze overal mee naartoe nemen en eenvoudig opladen. Maar dat is niet alles! Deze batterij kan ook dienen als thuisbatterij, waarbij je energie van zonnepanelen kunt opslaan en op een later moment weer kunt gebruiken voor je huis of kantoor.

Met een indrukwekkend bereik van 149 km geniet je elke dag van moeiteloos rijplezier. Komt u uit Veldhoven of omstreken, dan is Vakgarage Van Limpt uw ideale bestemming voor alles op het gebied van Silence elektrische voertuigen! Benieuwd geworden? Kom langs bij Vakgarage Van Limpt in Veldhoven voor een proefrit en laat je overtuigen! Wij kijken ernaar uit je snel te verwelkomen!

WAAROM RIJDEN MET SILENCE?

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden met Silence - de toekomst van mobiliteit begint hier!

  • Uitneembare batterij met trolley systeem (overal oplaadbaar en te gebruiken als thuisbatterij).
  • Grote actieradius tot wel 149 kilometer.
  • Hoogwaardige kwaliteit; ontworpen en geproduceerd in Spanje.
  • Stil en comfortabel dankzij het Elektrische aandrijfsysteem.
  • Silence staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid
     

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer ontdekken over onze uitgebreide selectie Silence-voertuigen? Of misschien bent u geĆÆnteresseerd in het ervaren van de unieke sensatie van een proefrit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde verkoopteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van het perfecte Silence-voertuig dat naadloos aansluit bij uw behoeften en wensen.

Of u nu meer informatie wilt over de technische specificaties, beschikbare modellen, of hoe u kunt profiteren van de laatste innovaties op het gebied van elektrisch rijden, wij helpen u graag!